Ik kom ook naar u toe!

U zoekt een creatieve activiteit voor een bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardag. Dan kom ik naar u toe met mijn blues mobiel vol met schetsboeken en aquareldoosjes, of schildersezels en doeken net wat u wilt. En geef een workshop op uw (feest)locatie of bij u thuis, mits genoeg ruimte beschikbaar is.

Neem even contact met mij op, dan kunnen we een datum kiezen, ook op werkdagen bijvoorbeeld.

Groepsgrootte:  Minimaal 4 , maximaal 10 personen (kinderen vanaf 12 jaar)
Reiskosten: Vanaf een straal van 25km van Rheden reken ik een vergoeding van €0,25 per km.

Wat is er mogelijk:

Acrylschilderen: PopArt stijl op doek.

Niet iedereen is een Rembrandt, gelukkig niet, daarom doen we het ook helemaal anders! In deze workshops gaat het om plezier in kleur, vorm en gezelschap. Een schilderij maken om op te hangen of weg te geven, dat helemaal zelf gemaakt is. Acrylverf is een prettig materiaal om mee te werken, ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen.
Uitgangspunt in een zelfgemaakte foto, die met carbon papier op het doek gezet wordt. En schilderen maar!

Wat gaan we doen?

Bij een workshop pakken we redelijk grote doeken, 40×30.  De foto’s die geschilderd gaan worden bewerk ik voor zodat ze goed met carbonpapier over te zetten zijn. Vooral geschikt voor portretten van mensen en dieren, of eenvoudige vakantiefoto’s.
Na een korte uitleg over werkwijze en tips voor het kiezen van kleuren kan iedereen aan de slag, en geef ik adviezen en begeleiding waar nodig.

  • Duur van de workshop ca 4 uur
  • Prijs van de workshop € 45,–

Ander idee? Overleg even  er is vast een mogelijkheid.

 Schetsen met Leideke,twee keuzes:

1: Introductie workshop Urban Sketching

We gaan op stap en maken schetsen van een gebouw in de buurt. Vooraf geef ik tips en tricks over de aanpak die Urban sketchers hanteren. Het opbouwen van een schets, maar ook over het maken van een mooie lay-out. Daarna gaat u aan de slag, en maakt een grote schets en een detailschets.Ik loop rond voor hulp. Naderhand is er gelegenheid tot uitwerken met aquarelverf, en eventueel toevoegen van tekst.

  • Duur van de workshop: ca 3 uur
  • Prijs van deze workshop: € 40,–

Hoe leuk zou het zijn uw bedrijfspand of ouderlijk huis te schetsen?

2: Urban Shopping

Een lopende workshop. U krijgt een kleine “Leporello” dat is een schetsboek dat bestaat uit één lange strook papier, gevouwen als een harmonica. Hierop kunnen meerdere schetsen achter elkaar getekend worden.
Deze schetsen maakt u aan de hand van opdrachten en uitleg,  die u tijdens de wandeling van mij krijgt. Dat kunnen persoonlijke opdrachten die betrekking hebben op de gelegenheid van het feest/ het bedrijf. Of opdrachten die samenhangen met een stadswandeling en de bijzonderheden van de omgeving. Naderhand is er gelegenheid om een en ander verder uit te werken met aquarel.

  • Duur van de workshop: ca 3 uur
  • Prijs van deze workshop: €30,–

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Geïnspireerd?

Vul dit formulier in dan kunnen we overleggen