Schetsen met Leideke

Ga met me mee met een workshop buiten schetsen, lekker de tijd nemen om wat je ziet vast te leggen, er nog even langer van te genieten en het thuis nog eens te kunnen bekijken. Wanneer je ermee begint kun je niet meer stoppen!
Tekenen doe je namelijk vooral voor jezelf, omdat je het leuk vindt. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, dat geeft allemaal niks. Waar het om gaat is dat je het doet. Dan gaat het vanzelf steeds beter. Gewoon beginnen zeg ik altijd. Maar om je over de drempel te helpen geef ik workshops buiten schetsen.

Wat doen we dan?

Ervaring is niet nodig! Een schetsboek dat geschikt is voor aquarel, en een watervaste marker leg ik klaar, die gaan straks mee naar huis. Aquarelverf gebruik je van mij. Je hoeft alleen maar een stoeltje mee te brengen.
Misschien even wennen, maar na een paar oefeningetjes om op gang te komen, ben je er helemaal klaar voor. Per keer varieer ik het onderwerp, zodat allerlei aspecten langskomen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Starten: “ Op Stap” met Leideke

Daar sta met je schetsboek en potlood of marker, en dan? In geval van drempelvrees heb ik deze workshop. Met enkele stappen Meer lezen…..

Datum:voorjaar 2019

Simpel Perspectief

Huiverig voor gebouwen of hele straten? Na deze workshop niet meer! Perspectief, of diepte tekenen is niet zo lastig als Meer lezen….

Datum: voorjaar 2019

Mensen in beeld

Mensen tekenen lastig? Tja, net als alle andere dingen gewoon doen. Mensen tekenen is niet zo moeilijk als je denkt. Meer lezen…..

Datum: voorjaar 2019

Urban Sketching op vakantie, 4 lessen

Een cursus met tips en tricks om een gezellig reisverslag te Tekenen.In de  omgeving van bezoekerscentrum veluwezoom geef ik 4 lessen lang tips meer lezen….

Data: voorjaar/zomer 2019

Tijd: zaterdag van 13.00-16.30 uur
Locatie: Meestal het prachtige Doesburg. Soms in een andere prachtige plaats.  Nadere informatie volgt bij inschrijving.
Prijs: € 50 Waarbij inbegrepen het aquarel-schetsboek en marker. Daarnaast gebruik van verf en penselen. En natuurlijk zorg ik voor koffie.
Al eerder meegedaan? Dan heeft u al een schetsboek, en kost de workshop u maar €35.
Nogmaals, beginners zijn welkom!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren