Tekening in Opdracht

HET KAN OOK UW HUIS, BUURT OF CAMPER ZIJN
Met plezier maak ik voor u een Urban Sketch van uw huis, buurt, of camper….Of voor uw moeder, broer of beste vriendin.
Ik vind het leuk om te doen, en u heeft een persoonlijk kunstwerk om op te hangen of weg te geven.

Hoe werkt het

Sketches in opdracht maak ik van foto’s, dat is het meest praktische. Alleen wanneer u heel dichtbij woont kunnen we het misschien ook live regelen. Ik gebruik watervaste documentinkt voor het tekenen en professionele aquarelverf op zwaar aquarelpapier 300grams.  Het formaat waarop ik werk is 20x28cm (ca A4) de totale grootte wordt ca 25×30 cm.

Kosten zijn gewoonlijk €75.
Heeft u extra wensen qua grootte of anderszins dan kan de prijs variëren, dat doen we in overleg.

Stappen

Wanneer u mij via deze link mailt, dan krijgt u van mij een mail met tips over een goede voor mij bruikbare foto, en uitleg over het hele traject.
Eerst bekijken we de foto’s. Op een goede foto staat het onderwerp natuurlijk van de voordeligste kant. Maar het is ook een foto die aan de volgende eisen voldoet: scherp, hoge resolutie, goed belicht.

  • Scherp: details goed zichtbaar ook bij inzoomen.
  • Hoge resolutie: zoveel mogelijk pixels.
  • Goed belicht: schaduwen en lichtplekken zijn niet helemaal zwart of helemaal wit, je kunt nog steeds zien wat er staat.

Hebben we een foto gekozen, dan vraag ik u via een betaalverzoek om vooraf te betalen. Ik ga aan het werk zodra de betaling ontvangen is, en geef u een indicatie van de tijd die ik nodig heb. Doorgaans is dat twee weken, maar door drukte en feestdagen kan dat variëren. Tussendoor houden we contact via app.
Zodra de urban sketch klaar is en op de post gaat geef ik een berichtje.

Enkele voorbeelden:

Boer Bas Brugge

Een opdracht uit Belgïe. Deze groep jonge boeren wil naar de klanten toe met hun producten, en wel in een originele paardentram. Probleem bij hun marketing was dat de tram nog in de werkplaats stond en opgeknapt werd. Hun verzoek was een “toekomstschets” samen te stellen aan de hand van de beschikbare foto’s


Vliegend tapijt

Een tekening-aquarel van een zeldzame uitvoering van de Mini Coupé S, door de eigenaar omschreven als zijn ‘vliegend tapijt’. Met uitgelichte details van de typische dashboard meters