Workshops

Schetsen met Leideke

Ga met me mee met een workshop buiten schetsen, lekker de tijd nemen om wat je ziet vast te leggen, er nog even langer van te genieten en het thuis nog eens te kunnen bekijken. Wanneer je ermee begint kun je niet meer stoppen!
Tekenen doe je namelijk vooral voor jezelf, omdat je het leuk vindt. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, dat geeft allemaal niks. Waar het om gaat is dat je het doet. Dan gaat het vanzelf steeds beter. Gewoon beginnen zeg ik altijd. Maar om je over de drempel te helpen geef ik workshops buiten schetsen.

Wat doen we dan?

Ervaring is niet nodig! Materiaal kan ik voor je regelen.
Misschien even wennen, maar na een paar oefeningetjes om op gang te komen, ben je er helemaal klaar voor.

Ga mee ‘op stap’ urban sketching.

In deze workshop voor beginners stap ik met je over de drempel. We gaan samen buiten schetsen. Met enkele stappen kun je een goede schets opzetten. Belangrijk is besluiten wát je gaat Meer lezen…..

Ga mee: mensen in beeld.

meisje zittend op een trap, schets

Mensen tekenen lastig? Jazeker! Staren mag immers niet? Toch wil je je getekende straten en pleinen vullen met mensen, anders is het zo steriel. En die terrassen vol heerlijk genietende zomergasten, niet te spreken van feestelijke evenementen als carnaval, vierdaagse en markten. Meer lezen…….