Hartje Haarlem, sketch crawl

Op zondag 26 maart bezochten we met 70 urban sketchers Haarlem. Ik kan er enorm van genieten om met zoveel schetsgenoten op pad te zijn. Overal zie mensen op een krukje, bankje, of stoepje met een schetsboek en pen, of penseel in de weer. Soms alleen vaak in kleine groepjes. Naderhand bekijken we elkaars werk. Boeiend te zien hoe iedereen eenzelfde plek op geheel eigen manier weergeeft, wellicht een onderwerp voor een volgend blog.
Deze keer  mijn schetswerk.
Omdat mijn schetsboeken vol zijn, had ik een klein probleem…….. waar ga ik in/op tekenen in Haarlem?
Na enig browsen vond ik deze oplossing, één groot vel, dat vernuftig gevouwen werkt als een boekje.
Ik kan het niet in foto’s uitleggen, maar heb er een video van gemaakt.

2 gedachten over “Hartje Haarlem, sketch crawl”

 1. Wilme de Roon

  Hallo Leideke, wat een leuke schetsen!! En waar heb je dat opgevouwen bel tot een boekje vandaan? Ik heb ook even gezocht maar kom het niet tegen. Heeft het een naam?

  Hoor je graag,

  Met vriendelijke groet,
  Wilme de Roon

  1. hallo Wilme
   Bedankt voor je reactie. Om op je vraag terug te komen, het ‘boekje’ vond ik op Pinterest, onder ‘accordeon book’, dan kom je allerlei modellen tegen.Hier een foto van het hele blad: sketch crawl Hartje Haarlem, overzichtfoto
   De link naar de betreffende pagina vind je hier
   Ik wens je veel inspiratie, en laat maar zien wat je maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *