Ik smelt voor jou…..

Een zwoele opening van een koel onderwerp. Mensen die mij kennen weten dat ik ook een liefhebber ben van modelbouw….. van die schetsbare huisjes, maar dan in 3D in elkaar zetten nadat ik ze eerst minutieus geschilderd heb.
Om deze huisjes te vinden bezoeken wij graag de Eurospoor in de Jaarsbeurs te Utrecht.

Dáár is nu eigenlijk mijn foodtruckliefde begonnen. In de tijd dat treinen en alles eromheen nog erg mannelijk was, prijkte daar die ijstruck: Knalroze, met de tekst “ik smelt voor jou” erop. Eigenlijk zou ik die ook in model willen maken, maar dat is té gepriegel.

Daarom heb ik dit jaar mijn tekenspul mee genomen in de hoop dát…….
En ja, daar stond ie, met twee vlotte jongedames erin die met plezier ongeloofelijk veel ijs verkocht hebben wanneer ik dat goed geobserveerd heb.

Dit is em dan 10x10cm : Ik smelt voor jou

De andere foodtrucks….. die vind je hier

4 gedachten over “Ik smelt voor jou…..”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *