Via foodtruck naar campers

Sinds ik vorig jaar een strook papier vulde met minifoodtrucks ben ik verslaafd aan dit fenomeen. Maar toen ik in mei op de meeting van de VW busclub was jeukten alle 10 mijn vingers!!
Vanwege het 25 jarig bestaan van de vereniging had het bestuur flink uitgepakt. Bijvoorbeeld met het huren van deze baristabus, of wat te denken van de nautilus-one-man-band. (:P) Of een prachtig gekleed dweilorkest. Dan heb ik het niet eens gehad over de Vessemse camping vol met volkswagencampers……… Toch heb ik uiteindelijk alleen dit busje geschetst. Het was gewoon te gezellig om nieuwe mensen te leren kennen, en vrienden te ontmoeten.

De nautilus-one-man-band, is het geen juweel? Een goede stem ook. Maar zoveel details, dat zou me bijna de hele dag kosten.

Met hemelvaart waren we met vrienden in Leeuwarden en ben ik ervoor gaan zitten om ons juweeltje de schetsen. Thuis gekleurd, want zoveel rood op mijn kleine palet is niet te managen.

Beide schetsen staan in mijn nieuwe schetsboek “vehikels”.

Meer van mijn foodtrucks zien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *