Flitsvakantie…….

Ineens zitten we hier in Valkenburg met een vakantiegevoel van wel drie weken!

Na uitdagende opmerkingen van camper-bezittende vrienden vorige week, hebben wij op dinsdagavond een hotelletje geboekt (natuurlijk gekozen op de schilderachtige gevel). Woensdag na werktijd snel de tas gepakt en vertrokken richting zuid Limburg.Na ’t inchecken lekker schetsen en zwalken, want de “Campers” zijn nog onderweg, hahaha. Ik vermaak me prima, en leer nieuwe mensen kennen. Want ik had me al schetsend in de vensterbank van              ‘schilderschool Vaart’ genesteld. Fijnschilders allemaal. Bewondering over en weer, zij voor mijn tempo en losse schets, en ik voor hun werk (formaat écht gróót!) en oog voor details wow. Dan een signaal, terrasstijd, zonder schetsboek. Sorry, ik eet graag warm 😉 .

 

Donderdag Hemelvaart, dauwtrappen met schetsboek, voor het ontbijt Valkenburg door. Al schetsen zie ik steeds families op en top sjiek gekleed, een vroege bruiloft denk ik eerst. Dan realiseer ik me dat met name de kinders erg zondags zijn gekleed en valt het dubbeltje.H. Communiedag!

 

 

 

 

 

 

Na ’t ontbijt checken we uit en gaan richting Camping. Het wordt een wandeling vandaag. De bossen bij Schinveld een wandeling met 5 sterren langs de rode beek, de schotse hooglanders en zweefvliegtuigen naar het terras voor Belgische wafels met aardbeien en slagroom.
 

 

 

 

Daarna uitrusten in de hooglanden van Valkenburg, wát een plekkie! De volgende keer de tent mee, dan kamperen wij ook op de top van Valkenburg. We pakken de BBQ erbij en genieten van eten, uitzicht en goed gezelschap. Dan tegen donker komen we thuis van een fantastische flitsvakantie!

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *