Hanzedag Doesburg, zóo schilderachtig!

Afgelopen weekend ging Doesburg voor één dag terug in de tijd. Ik heb genoten, wát een schilderachtige personages in wat toch mijn favoriete schilderachtige stadje is. Professionele muzikanten die veel sfeer creëren, bedelaars wasvrouwen met danstalent. En heel veel zon. Een superdagje.Ik had moeite met schetsen omdat ik niet kon kiezen, eigenlijk had ik iedereen wel willen portretteren, hahaha. Misschien volgend jaar, dan wel in passende kledij natuurlijk. (knipoog)

Bewaren

Bewaren

2 gedachten over “Hanzedag Doesburg, zóo schilderachtig!”

  1. Beste Leideke,

    Wat een prachtige schetsen! Ik ben zeer vereerd dat ik mezelf getekend zie door jou. Dank je en complimenten voor je werk!

    Groet,

    Lucas Florent

    1. Dankjewel Lucas voor het compliment! Je zong een van mijn favorieten van Gerard van Maasakkers,superleuk! Misschien kom ik je weer eens tegen, kan ik weer schetsend naar je luisteren. Succes met optreden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *