Meteen in het diepe,

Wat laat, maar alsnog een verslag van de workshop Perspectief, of diepte in je schets, van 21 april. We hadden het weer meezitten, mooi zonnig en aangenaam van temperatuur.
Eerst een bakkie bij Fleur, kennismaken bijpraten en uitleg geven. Daarna gingen we linea recta naar de kunstburg. Mijn ‘hofleverancier’ voor materiaal. Net verhuisd en vandaag een open dag. Deze workshop begint dus met watertandend shoppen. Dan aan de slag. We doen 3 snelle schetsen, die we vandaag verder niet afmaken. Vooral om het principe te pakken te krijgen.

 

 

 

 

 

 

Mijn tip: (ik maak er nog eens een uitgebreider blog van): Denk aan een waaier, waarvan de buitenste lijnen het meest schuin lopen. Wanneer je dat voor ogen houdt lijkt je perspectief al snel oké.

De planning was heel mooi, in de ochtend de workshop, en in de middag ook in Doesburg een sketchcrawl van gelderland sketchers. Mijn twee moedige deelnemers besloten om er meteen een hele dag van te maken. Meteen in het diepe dus. Meedoen met de groep en ook hún schetsboek de tafelronde laten doen na afloop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *