Zomertijd……. we gaan naar Amsterdam en nog meer

Ik ben druk in mijn hoofd én in mijn huis. Het morgen is het zover, we gaan weer schetsen, een heel weekend nog wel!! SCHETSWEEKEND AMSTERDAM here we come. Samen met een van mijn dinsdagmaatjes ga ik camperen. Dus op de foto zie je de tekenspullen…. wat mag er mee en wat toch maar niet. Je  zeult het de hele dag met je mee  per slot van rekening. Wat ik niet laat zien, is de andere stapel….. de tent, matje, slaapzak, weekendtas enz. en dat afgezien van de tent mag dubbel ingepakt in wat door enkele familieleden wordt aangeduid als mijn blauwe regenpak. Het gaat passen!

Op de camping kregen ze het benauwd inchecken voor 10 uur is bepaald ongebruikelijk, maar het mag! Ze hebben mij per telefoon uitgelegd waar we moeten zijn.
Nu verder inpakken, en straks op weg. Iedereen weer ontmoeten en bijpraten. Een interessante workshop op zondag “stedelijke anatomie” van Peer Wolkers, ik ben hier erg benieuwd naar. Ik zie steeds meer in steden en dorpen waar ik kom, maar kan moeilijker kiezen wát ik wil schetsen, welk zichtpunt het verhaal van een plaats vertelt.

Mogelijk haal ik hier ook wat tips uit voor mijn eigen workshops waarvan inmiddels de najaarsagenda bekend is in de kolom hiernaast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *