Foute blokjes: QR

QR code toestand, ze werken niet meer

Gelukkig moest ik vandaag mijn website resetten, een "vulnerability detected"oftewel er is een gat in mijn website gevonden waar onverlaten misbruik van zouden kunnen maken. Dat wordt grotendeels geregeld door mijn website host. Maar het is veiliger om dan ook een back-up terug te  zetten.  Dus aan de slag.....

Oei ik voel een technisch verhaal komen, sorry

De pagina over mijn etalage expositie is van ná de back-up, die moet dus opnieuw. Terwijl ik daaraan begin bedenk ik dat de titel  moet kloppen met de QR-code van de expositie-informatie...... even scannen dus. HET WERKT NIET MEER!  Hoe dat nu weer komt? Ik had wel opdringerige mail gezien van de betreffende website, blijkt dat ik 2 weken gratis mocht gebruiken, maar daarna zou moeten betalen. Dat had ik genegeerd.

Dus aan al mijn fans EXCUUS, mijn QR-codes werken niet meer, ook niet die op het visitekaartje.
Ik heb weer veel geleerd, maar bespaar u de details.

traction

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *