Workshops usk

Kom je mee?

Ga gezellig mee Urban Sketchen. We gaan met een klein groepje op stap. Eerst koffie en kennismaken, dan naar buiten. Ik deel mijn tips en tricks met je. En natuurlijk wisselen we onder elkaar ook een en ander uit.  Afsluitend laten we bij een drankje de schetsboeken rondgaan.

Voorlopig even geen workshops, mijn werkdagen variëren té veel om te kunnen plannen.

uitnodiging voor workshops urban sketching

Samen is leuker!

Toen ik tijdens een 'sketch-event'  regionale schetsgenoten leerde kennen, gingen we wekelijks met elkaar op stap. We hebben heel wat beleefd samen, vooral leuke dingen: koffie met koekjes van de kasteelbeheerder; een luxe schetsplek boven een café omdat de parasols in de weg stonden.....

Sluit je gewoon aan bij Urban Sketchers Nederland of Gelderland via facebook of de website. We helpen en stimuleren elkaar, genieten van schetsgezelschap.
Of je gaat met een van mijn workshops mee.

Leren van elkaar

Bedenk dat je voor jezelf tekent, omdat je het leuk vindt. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, dat geeft allemaal niks. Het gaat om het plezier. Dan gaat het vanzelf steeds beter. Wat helpt is ook van elkaar leren, door te vragen naar materiaal of aanpak van bepaalde schetsen.
Mijn workshops draaien om het delen van ervaringen, ik zoek elke keer een andere aanpak of strategie om met je te delen.

Workshops Urban Sketching

Minicursus voor beginners

Een serie van drie workshops urban sketching
waarbij verschillende onderwerpen en technieken aan bod komen.

Data, meer  informatie en inschrijflink :