Workshops usk

Kom je mee?

Ga gezellig mee Urban Sketchen. We gaan met een klein groepje op stap. Eerst koffie en kennismaken, dan naar buiten. Ik deel mijn tips en tricks met je. En natuurlijk wisselen we onder elkaar ook een en ander uit.  Afsluitend laten we bij een drankje de schetsboeken rondgaan.

uitnodiging voor workshops urban sketching

Samen is leuker!

Toen ik tijdens een 'sketch-event'  regionale schetsgenoten leerde kennen, gingen we wekelijks met elkaar op stap. We hebben heel wat beleefd samen, vooral leuke dingen: koffie met koekjes van de kasteelbeheerder; een luxe schetsplek boven een café omdat de parasols in de weg stonden.....

Sluit je gewoon aan bij Urban Sketchers Nederland of Gelderland via facebook of de website. We helpen en stimuleren elkaar, genieten van schetsgezelschap.
Of je gaat met een van mijn workshops mee.

Leren van elkaar

Bedenk dat je tekenen voor jezelf doet, omdat je het leuk vindt. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, dat geeft allemaal niks. Waar het om gaat is dat je het doet. Dan gaat het vanzelf steeds beter. Wat helpt is ook van elkaar leren, door te vragen naar materiaal of aanpak van bepaalde schetsen.
Mijn workshops draaien om het delen van ervaringen, ik zoek elke keer een andere aanpak of strategie om met je te delen.

Workshops Urban Sketching

NIEUW: Minicursus voor beginners

Een serie van drie workshops urban sketching
waarbij verschillende onderwerpen en technieken aan bod komen.

Data en meer  informatie :

Mensen op je pleinvrees

Voor beginnende en gevorderde urban sketchers

Data en meer  informatie

Complexe schetsen

Voor iets gevorderde urban sketchers

Data en meer informatie: