Zomerexpo Rheden

Het is rustig geweest op mijn website én social media. Natuurlijk heb ik wel getekend, maar vooral heb ik me ingezet om creatief Rheden in beeld te krijgen deze zomer. Met een fantastisch resultaat!
De hele zomer zijn hier de etalages gevuld met lokale kunst.

zomerexpo op het raam bij Hilvers

Ik ben er druk mee geweest, leuke gesprekken gevoerd met ondernemers. Die soms wel mee wilden doen maar bang waren om kunst te beschadigen doordat er bijvoorbeeld steekwagens met dozen naar binnen komen, of dat de ramen klein zijn waardoor het binnen al schemerig is..... In gesprek blijven, doorzoeken naar mogelijkheden en dan de voldoening voor hen en mij wanneer we iets vinden wat bij hen en hun winkel past.  Bijvoorbeeld niets ophangen, maar gebruik maken van het beeldscherm dat er al staat, en dan in de kunstgroep vragen wie er filmmateriaal kan leveren.... of transparante kunst direct op het raam in de vorm van gedichten of krijt tekening.

Hierboven werk ik aan mijn bijdrage, een zoekkaart 'bakkelijen' de helft ervan flink vergroot en met felgroene krijtstift direct op het raam gezet. Een oplossing voor de smalle ruimte tussen zonwering en raam.

Flyer-Zomerexpo-2022-w
Bakkelijen-w

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *