Foodtrucks, nieuw project


Sinds ik me ook in Nederland bezighoud met Urban Sketching, jeuken mijn vingers steeds vaker. Geveltjes, dakkapelletjes, deuren , oh ja Lantaarns zoveel onderwerpen waar ik een serie van zou kunnen maken. Ik ben zondag begonnen met foodtrucks. Ook zo’n mooi onderwerp, dubbel leuk omdat de eigenaar/kok trots is op zijn of haar rijdende keuken en er ook iets moois van maakt. Wat in míjn ogen weer smeekt om pen en papier.
Ik heb een reep aquarelpapier genomen, 10×70 cm, en in 7 stukken gevouwen. En op naar Zutphen, Foodwall. Gezellig, laagdrempelig, mooie muziek en lekker eten. Swingend heb ik staan tekenen.
Het is wel heeeel klein, maar cute. En misschien had ik beter glad aquarelpapier kunnen nemen, dan komen details iets beter uit. (Tip voor het volgende project.)

Even vergelijken?

…………………………….
………………………………
……………………….

Tot mijn verrassing werd ik door de Harry van de gehaktballen verwend met een portie ballen, en hebben we visitekaarten en foto’s uitgewisseld. Toch leuk.

2 gedachten over “Foodtrucks, nieuw project”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *