“Op stap” in……….

14-03-2020 in Zaltbommel

In deze workshop stap ik met je over de drempel. We gaan samen buiten schetsen. Een schetsboek dat geschikt is voor aquarel, en een watervaste marker leg ik klaar, die gaan straks mee naar huis. Aquarelverf gebruik je van mij. Je hoeft alleen maar een stoeltje mee te brengen.
Misschien even wennen, maar na een paar oefeningetjes om op gang te komen, ben je er helemaal klaar voor.

Ga mee, we nemen eerst een bakkie koffie, waarbij we de stappen bespreken. Daarna aan de slag, we beginnen klein. Een winkelpui bijvoorbeeld, opzetten en globaal kleuren. Daarna het wat grotere werk, een heel pand! Tussendoor tijd voor de lunch. Dan komen ook de kleuren aan bod, welke kleuren zijn handig, hoe krijg je diepte en volume in een schets. Het klapstuk van de dag maken we in de middag. Waarna we voldaan de schetsen laten rondgaan bij een afsluitend drankje.

Vorig jaar kwamen we in Amersfoort tijd tekort! Vandaar dat ik er nu een hele dag van maak, zodat we met gekleurd werk naar huis kunnen. Nieuwsgierig? Hier lees je het verslag van die heerlijke schetsdag in oktober 2018!

Schetsen van de koppelpoort in Amersfoort.

Datum:
14 maart 2020 in Zaltbommel
Tijd: van 10.00 tot 16.00
Locatie: Zaltbommel, meer details volgen na inschrijving
Prijs: €75
Koffie/thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien krijgt u van mij een hahnemühle aquarelschetsboek, A5 en watervaste marker. Aquarelverf kunt u van mij lenen.
Gebruikt u uw eigen aquarelschetsboek en verf? Dan kost de workshop €60.